Skip to content

Propun si totodata refuz

Marți, 2 august, 2011

https://tzontonel.files.wordpress.com/2011/08/two-perfect-moments-tyler-bates.pdf (play music!!!)

Deocamdată nu poţi să iubeşti fără gajuri materiale, care, mai târziu se transformă într-o puternică armă de a imita defectuos – caracterul. Iată de ce, într-o lume atât de virtuală şi accelerată, este imposibil să duci o viaţă constantă până la respectul pentru sine. Şi peştii dorm – cu toţii trăim.

Legile sau marea împărţeală ce consumă omul din copilarie până aproape de mormânt, reprezintă obiectul îndoctrinării religiei în viaţă. Iar multă lume nici nu ştie în cine şi în ce să mai creadă, pentru că mulţi dintre ei nu au învăţat, din ceea ce cunoaştem astăzi: minciuna, violenţa, dezinteresul (deopotrivă – interesul), frauda, vânzarea, condamnarea din cei 7 ani de acasă – din copilărie; şi din ce mai rămâne, la bătrâneţe: umilinţa! Şi preoţii mint – cu toţii murim.

Art. 9. – (1) În România nu există religie de stat; statul este neutru faţă de orice credinţă religioasă sau ideologie atee. << din Legea nr. 489/2006 privind libertatea religioasă şi regimul general al cultelor >>

Reclame
4 comentarii leave one →
 1. dracidus permalink
  Miercuri, 3 august, 2011 10:04

  Orice stat de drept este neutru fata de preferintele sexuale, ideologice, apartenenta rasiala si alte asemenea trasaturi ale individului. Romania nu este, insa, stat de drept, ci stat marioneta. Printre indobitocirile trimise din parti bine stiute, care ne coboara media de inteligenta, cred, mai ramane si proasta educatie traditionala, care nu este capabila sa se auto-modeleze pe cerintele epocii contemporane.

  Nu zic ca Biserica ar fi prea rea. A educat oamenii pesterilor sa se comporte mai bine in cadrul unei societati. Problema e, insa, ca am depasit de foarte multa vreme epoca de piatra si ca Biserica ar trebui sa fie mai putin dornica la „cascavalul” numit putere si bani…

 2. Miercuri, 3 august, 2011 06:26

  Multumesc. Cu prima parte a articolului sint de acord. Cea de-a doua parte este o minciuna. Statul nu este neutru fata de ideologia atee. Aceasta este promovata bine, mersi, in scolile de stat. Ori statul incalca propriile legi, ori sint date sa duca in eroare cetatenii.

 3. Miercuri, 3 august, 2011 04:39

  ARTICOLUL 9
  Sindicatele, patronatele şi asociaţiile profesionale se constituie şi îşi desfăşoară activitatea potrivit statutelor lor, în condiţiile legii. Ele contribuie la apărarea drepturilor şi la promovarea intereselor profesionale, economice şi sociale ale membrilor lor.

  Acesta este articolul 9 din Constitutia Romaniei. Ati luat articolul din alta Constitutie?

  • Miercuri, 3 august, 2011 05:56

   Legea nr. 489/2006 privind libertatea religioasă şi regimul general al cultelor. Am uitat sa precizez; multumesc pentru observatie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: