Skip to content

Stări de bine

Duminică, 7 Februarie, 2010

https://tzontonel.files.wordpress.com/2010/02/kardusen.pdf (play music)

Am ajuns să fac ce-mi place, am ajuns aici pe propriile mele picioare. Recunosc, poate nu ajungeam așa de repede sau așa departe fără ajutorul ei, fără acele porniri nocturne „pot mai mult; stau până termin”. M-am născut original și nu vreau să mor precum o copie, nu voi lăsa pe nimeni să mă transforme în el sau altceva decât sunt și pot deveni.

Sufletul pe care-l am e cel mai important instrument de sculptură, șlefuire și conservare. Un suflet încăpățânat și perseverent indiferent de situațiile jalnice în care mă aflu. Indiferent de cum sunt judecat, de ce zâmbete malițioase primesc, de părerile lor – ale celor care nu au trecut decât prin bine.

Ce sunt acum nu pot descrie foarte bine, sunt fericit, mă simt altfel. M-a învățat să fiu mai bun, mi-a arătat cum să ma îmbrac, cum/ce/când să spun; acum pot spune: „hai că se poate”. M-a ajutat să depășesc situații dificile și mai important este faptul că încă mă ajută. Am ajuns să văd lumea prin ochii ei, să cunosc și să văd lucruri, oameni noi; să am alte perspective, înclinații, dorințe, vise. Oricât de mult mi-aș dori să nu-mi schimb starea actuală, e imposibil. Am dreptul însă să-mi doresc: să nu te pierd, să nu mă lași, să nu te stingi. Eu voi lupta cu orice preț și nu voi uita nici măcar un moment din viața noastră. Mai am atâtea lucruri de spus. Abia am început. Nici vorbă de sfârșit.

Unii au reușit, așa cum voi face și eu.

Cu multă dragoste,
Andrei

3 comentarii leave one →
 1. Joi, 18 Februarie, 2010 17:46

  Va multumes. A fost scris din tot sufletul, intr-un moment de fericire absoluta. Si mie mi-a placut dupa ce l-am citit din ipostaza celui care nu mai scrie ce simte, doar citeste :x.

 2. tranceritza permalink
  Sâmbătă, 13 Februarie, 2010 17:19

  ma bucur pentru tine 😀

 3. Miercuri, 10 Februarie, 2010 18:50

  Frumos articol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: