Skip to content

Cu totul izolat

Joi, 8 ianuarie, 2009

jurnalhttps://tzontonel.files.wordpress.com/2009/01/size.pdf (play music)

Oriunde ma uit, vad fete vrednice de a fi spanzurate, ochi mohorati, maxilare incrancenate, maini dornice de-o incrucisare cu fata cuiva, fete urate, guri vulgare, trasaturi rudimentare, o vorbire agramata si bolovanoasa. Sufleteste, tonul general este dat de lasitate si ticalosie, de orgoliu si egoism meschin, de invidie joasa si denuntare lipsita de remuscari, de ingamfare si barfa. Un neam prost, un neam de lehai, ravnit de mariri si injosit de vanitati pe care, sclavi si servili, nu le-am putut legitima decat prin jigniri si foarte multe minciuni.
Se intampla mereu sa-l contrazici pe idiotul de rand, iar daca il contrazici, el se transforma intr-un rudimentar banuitor si posomorat, devine agresiv si confuz. Ei simt cum se repun catusele cu entuziasmul gandului ca se elibereaza in sfarsit. Aceasta inimaginabila si de neiertat confuzie este agresiva.
Vad in jurul meu oameni hipnotizati de ceea ce ii va aservi; mai vad, ingrozit pasiunea servila, sadita in ei.
Ceea ce sunt multi dintre voi, e o intrebare la care se raspunde prin violenta, ura, sange si suturi in fund. Nu exista un om, dupa cum nu exista om; nu mai formam o comunitate, suntem fracturati, rupti, stersi, neidentificati.
Ati acceptat minciuna, decretati minciuna adevar, negrul alb si ati construit multe pe aceasta falsificare grosolana a lumii.
Privit la raze x trupul lor abia daca este o umbra, o umbra fara schelet, o inima ca un fund, fara sira spinarii.
Urinati pe cine doriti, ati urinat peste cine ati vrut.Cand ati lasat iubirea pe bani in formula hibrida, va luat la urinat notiunea: ca timpul trece. Apoi au urinat cei fara suflet: era sa va inecati, asa temeinic au facuto. Demnitatea voastra consta in a ridica mereu gura uscata, iar ei reincepeau: va usca gura prin pub-ri, vo umpleau iar la iesiri cu urina si asa mai departe, la nesfarsit. Apoi au inceput sa urineze care pe care, si-au incrucisat jetul. In cele din urma totul s-a transformat intr-o vale a urinei corosive. Ce vacarm … ! Care era mai smecher se suia pe capul celui mai bun prieten si-l pisa. Si cum toti sunt asemeni gandacului nesimtit, urinarea a fost generala. De nedescris.
Trecutul multora numara un numar nesfarsit de mitocanii si abia 2-3 oameni bine crescuti. In multi dintre voi izbucneste, vrand-nevrand, scobitul in nas, scuipatul pe strada, argumentarea prin injuraturi, zbieratul cu spume la gura. Taranul, crezand ca poate ajunge boier cu apucaturi de aprozar, s-a instalat nesimtit in casele orasenilor, devenind ireversibil taranoi.
Ies pe strada si nu vad oameni normali. Ca intr-un cosmar, aproape toti cei pe care ii intalnesc se balbaie, mint cu nerusinare, dau din picioare ca apucatii, injura, se jupoaie intre ei cu placere, vorbesc stalcit, rostesc idiotenii. Constat ca inima lor s-a impietrit; au ajuns tari de urechi pentru ceea ce nu vor sa auda; au ochii inchisi pentru ceea ce nu vor sa vada; au inchis mintea pentru tot ce i-ar putea fie acuza, fie scoate din starea de somnolenta in complicitate cu raul si cu nesimtirea.
Traiul lor este de o liniste continua, uneori mizeria si lenea mergand pana la anihilarea fiintei. Vad roboti. Sunt fara pereche de harnici, dar se descurajeaza repede si se lasa astfel prada lenei lor firesti.

O sa sfarsiti dintr-o data, mai interogativ ca niciodata: „care, eu?”

Reclame
2 comentarii leave one →
  1. matilda321si permalink
    Marți, 27 ianuarie, 2009 15:04

    Dude, you gave me the shivers. The other side of Creasta ? Pretty interesting.

Trackbacks

  1. Cu totul izolat Video

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: